Mokai 25

Mokai 25 er en kompakt og driftssikker varmepumpe fra Hitachi utmerket til både varme og kjøling. Med kompakt design, selvrensende innedel og bevegelsessensor bidrar den til at du får mer igjen for hver brukte krone til strøm og økt komfort. 

  • Maks SCOP 4,9
  • Super komptakt design
  • Lydnivå: 20 d(B)A
  • FrostWash: Selvrensende teknologi
  • R32 Kuldemedie
  • Klargort for WIFI 

KR 21 990,- inkl. standard montering.

Delbetal fra kr 819,- pr. mnd

Scroll ned for mer produktinfo* 

NB! Opplysningene du oppgir vil kun bli brukt til å koble deg mot riktig person hos Klimaekspertene.

Kompakt & driftsikker i både nye og eldre boliger

Mokai bygger bare 23 cm ut fra veggen og er kun 78 cm bred. Det gjør den til en av markedets mest kompakte og plasseringsvennlige varmepumper, som sklir perfekt inn i hjemmet. Plasser den enkelt over en dør.

Bruk kjølefunksjonen på sommerstid

Mange er av den oppfatningen om at kjøledrift er kostbart, men i Norge ønsker vi kjøling når det er +15 til +25°C ute. Mokai fikser denne kjølingen "på tomgang", og samtidig er strømprisen ofte lav på sommeren. Selv om du velger å benytte kjøling hele døgnet, så vil det ikke koste deg mer enn 1 til 3 kroner i døgnet med en Mokai pumpe.

Komfortnivået økes ved hjelp av bevegelige klaffer som fordeler varmen og gir en jevn temperatur for hele oppvarmingssonen. Målet er at man skal oppleve jevn temperatur, uavhengig av hvor i rommet man befinner seg

Bevegelsessensoren gir deg mer ut av hver kW

Sensoren analyserer rommet for tilstedeværelse. Dersom det ikke oppdages bevegelse i løpet av 20 minutter, justeres temperaturen ned en grad. Dersom det fremdeles ikke er bevegelse etter ytterligere 40 minutter, senkes temperaturen enda en grad. Bestem selv når sensoren skal være aktiv.

Lavt lydnivå gjør Mokai til en naturlig del av hjemmet

Mokais innedel har et lydnivå på 20 dB(A) målt på en meters avstand i åpent rom. Til sammenligning er en normal samtale på 65 dB(A). Grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A), som i praksis sier at Mokai er en naturlig del av det normale lydbildet i et hjem.

Den selvrensende funksjonen Frost Wash sørger for et rent og friskt inneklima

Enkelt forklart fjerner FrostWash alle urenheter som samler seg på varmeveksleren og sikrer dermed optimal rensing av varmepumpen. Les alt om Frost Wash her. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.