Animair - en hel serie av gode nordiske varmepumper

06.12.2023

Klimaekspertene er stolt av å presentere Animair Varmepumper, en serie med innovative varmepumper utviklet spesielt for norske forhold. Disse effektive og pålitelige varmepumpene er designet for å levere overlegen ytelse og skape et optimalt inneklima i både hjem og hytter. Animair Varmepumper tilbyr flere modeller som passer til forskjellige behov. Et ekstra pluss er at alle Animairs hjemmemodeller kommer med 7 års garantert trygghetsforsikring. 

Animair Alpha 35 

Med en kapasitet på 4,8 kW er denne modellen spesielt egnet for mindre arealer, hytter og hjemmekontor. Den leverer effektiv varme og sørger for en komfortabel atmosfære. 

Animair Alpha 35 har solide funksjoner som innebygget WIFI, appstyring og vedlikeholdsvarme.

Varmepumpen gir også hele 4,3 kW kjøleeffekt, perfekt for varme sommerdager. 

Animair Delta 35

Denne stillegående modellen med en kapasitet på 6,9 kW er tilgjengelig i både sort og hvit. Den kombinerer høy ytelse med en elegant og moderne design.

Animair Delta 35 har garantert drift helt ned til -25°C. Den har innebygget WIFI og appstyring, vedlikeholsvarme og en rekke smarte funksjoner for luftstyring.

GoldenFin på både ute- og innedel beskytter varmepumpen mot korrosjon.

Animair Omega 40

Animair Multisplitt

Animair multisplit benytter samme Animair Delta innedeler, og lar deg kombinere en løsning med enten 2 eller 3 innedeler til bare en utedel  Miks mellom sort og hvit innedel, alt etter hva som passer i rommet hvor inndeler skal henge. 

Animair multi har hele 10,8 kW varmeeffekt og gir deg god oppvarming i det meste av boligen, til et betydelig redusert strømforuk.   

Toppmodellen i Animair serien heter Omega 40. Med en imponerende varmeeffekt på hele 8,3 kW, er dette varmepumpen for den romslige boligen.  Den er driftstestet helt ned til -35°C og en har en unik varmeeffekt ved kalde temperaturer. 

Den har alle de smarte funksjoner som de øvrige Animair pumpene, og utedelen har en svært velbalansert Twin Rotary kompressor. Denne sørger for mindre vibrasjoner og lavere støynivå i forhold til de fleste kraftige varmepumper. 

Elegant design gjør den til et perfekt valg i Norske hjem. 

Animair produktspesifikasjoner

Hele produktserien til Animairs hjemmemodeller innehar en rekke like funksjoner:

  • Mulighet for å benytte termostat i fjernkontrollen, som lar deg sette temperaturen i den delen av rommet du befinner deg.
  • Innebygget WIFI og appstyring, som lar deg enkelt justere hjemmetemperaturen uansett hvor du befinner deg.
  • Vedlikeholdsvarme fra 8°C  -12°C , lar deg holde boligen eller hytta frostfri med en lav temperatur, for redusert strømforbruk når du ikke er tilstede. 
  • Nordisk modeller, utviklet for å tåle vårt tøffe og varierende Norske klima.

7 års garantert trygghet

Alle hjemmemodellene i Animair serien kommer med 7 års garantert trygghetsforsikring inkludert.  Forsikringen gir deg erstatning ved en plutselig og uforutsett hendelse samt maskinskade.  Under hele perioden gir trygghetsgarantien erstatning for skader ved lynnedslag, storm og kraftig uvær.

Klimaekspertenes strategi er å levere produkter av høy kvalitet som er tilpasset norske forhold. Vi er opptatt av å levere løsninger som gir varme, komfort og en bærekraftig fremtid. Med lanseringen av Animair Varmepumper tar vi steget videre mot et mer energieffektivt og bærekraftig samfunn. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.