Klimaekspertene Bergen Nordvest

Adresse: Ivarhaugen 20, 5306 Erdal

Telefonnummer: 406 98 200

Åpningstider: Mandag-fredag 08:00-16:00

E-post: post@klimaekspertene.no


MER TRYGGHET MED EN SERTIFISERT FORHANDLER

Kjøper du produkter og/eller tjenester fra en sertifisert forhandler blir du godt ivaretatt som kunde fordi vi setter strenge krav til kompetanse, pålitelighet og god kundebehandling av våre forhandlere.

Klimaekspertene Bergen Nordvest er sertifisert forhandler av varmepumper i Klimaekspertene og Kinnangruppen etter å ha bestått F-GASS kurs samt kurs innad i vår kjede som gir den kompetansen vi ser på som nødvendig for å installere og levere produkter solgt av oss. 

De har jobbet med varmepumper i 7 år og monterer og selger i dag luft varmepumper. For service benytter de hydrowash som gir et mye grundigere og raskere resultat, som også er grunnen til at de har valgt å sette en lavere pris for service enn de fleste andre.  I tillegg til montering og service utfører de også feilsøking og tilbyr grundig rapport som kan brukes i forsikringssaker bla.

Dekningsområde

Avdelingen dekker hele Askøy, men har også mulighet til å ta på seg oppdrag i resten av det som en gang var Hordaland. Ta kontakt med oss for en hyggelig varmepumpeprat!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved å fortsette å bruke Klimaekspertene.no forutsetter vi at du samtykker til dette.